Kans maken om naar Paris Fashion Week te gaan

Ik heb 1001 dingen op mijn bucket list staan. Eén daarvan is zeker en vast ooit eens naar het walhalla van de mode te mogen gaan: fashion week. Laat Parijs dan ook nog eens van mijn favoriete steden zijn. Laat dat nu net hetgene zijn dat Komono mogelijk maakt met een Instagram winactie van hen. Ter ere van de herlancering van hun ‘Estelle’ horloge geven ze een reisje naar Paris Fashion Week weg!

komono

Mijn keuze viel op de gouden versie van de Estelle. Ik heb sowieso al een voorkeur voor goud, want dat vind ik enorm elegant staan. Dat is bij deze horloge niet anders. De Estelle voegt onmiddellijk iets extra’s toe aan je outfit. Bovendien past ‘ie ook bij elke outfit. Dat laat ik je zien in mijn lookbook waar ik deze horloge bij élke outfit draag.

komono

Nu wat moet je doen om kans te maken?

#1 Komono volgen op Instagram (http://bit.ly/2nvXQs3)
#2 Post een creatieve foto van je meest stylish moment op Instagram en tag 3 vrienden die je graag zou meenemen!
#3 Gebruik de hastags #EstelleinParis en #Komono.
**De winnaar wordt aangekondigd op 22/03!**

Een gedachte over “Kans maken om naar Paris Fashion Week te gaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s