Films die ik de afgelopen tijd heb gezien #2

Alrighty het is weer tijd voor een nieuwe films die ik de afgelopen tijd heb gezien! Het is weer een mooie mix van films die ik in de bioscoop bekeek en films die ik thuis keek. Ook zitten er een aantal tussen die al een tijdje uit zijn en recente films. Oh ja en ik keek ook enkele animatiefilms!

Mrs Peregrine’s home for peculiar children

Ik hou van die quirky films met een beetje een hoek af. Bij Tim Burton ben je dan altijd aan het goede adres. Bij deze is het niet anders en I kinda love it. De hele tijd vraag ik me langs de ene kant af hoe kom je erop en langs de andere kant voel ik me alsof ik ook deel wil uitmaken van dat wereldje. Ik heb zeker genoten van deze film!

Why him?

Romantische komedies zijn mijn guilty pleasure-films. Mijn vriend vindt ze niet altijd even leuk om zien, but I love them! Of deze nu zo verschillend is als andere romantische komedies, weet ik niet. Ik vind de verhaallijn een beetje voorspelbaar. Eens je de trailer bekeken hebt, ken je ’t verhaal wel. But what can i say, een beetje James Franco never hurts? Zijn personage in de film kan ik wel smaken, de rest blijft een beetje oppervlakkig naar mijn mening.

Paddington

“Tekenfilms” zoals we ze vroeger wel noemden kijk ik altijd een beetje met tegenzin, terwijl dat de dag van vandaag helemaal niet zou moeten. Paddington is dan ook niet helemaal een tekenfilm, maar the best of both worlds (insert Hannah Montana-quote). De clumsyness van deze beer, me likie very much. Zeker een must see! Maakt je dag een stukje beter als je deze hebt gezien!

50 shades darker

De 50 Shades Of Grey-boeken die heb ik in één keer alle drie uitgelezen. De films moest ik dan ook gezien hebben. Ik kan jullie alvast meegeven dat ik meer van de boeken heb genoten dan van de films. Ik vindt ze beide niet zo’n tegenvaller als ik zovelen hoor zeggen, maar toch mis ik wat spanning. Zeker in deze tweede. Er zitten zoveel elementen in die ze veel meer hadden kunnen uitdiepen, weer ontbrak er wat spanning voor mij.

Trolls

Again, een “tekenfilm” of zeg ik beter animatiefilm? Geen idee, wat zeggen jullie? Oke, to the point. Trolls! Fan-tas-tische film! Loved every second of it. De verhaallijn deed me wat denken aan de Smurfen, maar in een meer hedendaags jasje gestoken? In combinatie met de leuke muziekjes, meer van dat please! Wist je trouwens dat Justin Timberlake één van de stemmen heeft ingesproken?! Nog een reden meer om zeker te kijken!

Suicide Squad

Deze keek ik een hele tijd geleden al in de bioscoop, maar ik en m’n vriend wouden hem graag nog een keer kijken. Ik hoorde van veel mensen dat ze teleurgesteld waren in deze film, maar ik en the bf zijn eigenlijk wel fans. Mijn favoriete personage? Harley Quinn zonder twijfel! Wat een badass bitch!

Logan

De Wolverine-films heb ik nooit gekeken, maar ik was er wel altijd benieuwd naar. Toen ik en le boyfriend weer een keer besloten om ene bioscoopavondje te houden kozen we hiervoor. Hugh Jackman is één van mijn favoriete mannelijke acteurs. Ik vond dit echt een hele leuke film met een mooie balans tussen actie en ‘drama’. Ik moet eerlijk toegeven dat ik op het einde een traantje heb gelaten.

Welke films keek jij de afgelopen tijd (in de bioscoopzalen)?

3 gedachten over “Films die ik de afgelopen tijd heb gezien #2

  1. De laatste films die ik in de bios zag waren Miss Peregrine (jammer dat ze afdwaalden van het boek), Suicide Squad (supertof), Office Christmasparty (hard mee gelachen) en Trainspotting 2 (teleurstelling na 20 jaar wachten).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s