Poupée

In een eerdere blogpost verklaarde ik al mijn liefde voor roze. Dit keer gaan we weer de roze kant op! Ik kreeg dit leuk ‘poupée’ t-shirt van mijn mama. Ik combineerde ‘em met één van mijn favoriete felroze jassen en of course een paar sneakers. Let’s take a look!

poupéepoupéeProcessed with VSCO with f2 presetpoupéepoupéepoupéepoupéepoupée

Outfit Details

Jas Clouds Of Fashion

Zonnebril Cheapasszonnebrillen.nl

T-shirt Zeb

Jeans Mango

Sneakers Nike

 Deze soort outfits maken me excited voor de lente. Deze kleurencombo tovert automatisch een glimlach op m’n gezicht. I loooove deze zonnebril by the way. Wie houdt er niet van een zonnebril met koperen hardware en roze spiegelglazen, net de goede combo! De sneakers zijn trouwens ook een nieuwe aanwinst. Ik kocht deze om de vintage uitstraling ervan.

Kijk jij al uit naar de lente? 

2 gedachten over “Poupée

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s