WEEKVLOG #4 Sushi Date, Valentijn ❤ & mijn vriend op de radio?!

Afgelopen week trok ik naar Antwerpen met de trein (!) en had ik er een shop/sushi date met Rani en Marijke. De 14de maakten ik en mijn vriend het gezellig voor valentijn en gingen naar een privésauna. Oh ja, Leander kwam in de tussentijd ook nog even op de radio en zondag was het natuurlijk oma-tijd! Daar heb ik ook nog een kleine unboxing voor jullie! Wat deden jullie afgelopen week?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s