Meet Wycon! | Baked blush & 2 lipliners

Ik hou ervan om nieuwe make-upmerken te ontdekken. Onlangs hoorde ik het Wycon-merk al vallen op Rani’s kanaal. Toen plots ook in het shoppingcenter waar ik werk ook toevallig een nieuw filiaal opende. Of course moest ik er ook eens binnenspringen en enkele goodies scoorde. Ik nam deze baked blush en 2 lipliners mee naar huis.

img_1229
img_1240img_1261img_1243

Baked blush 106

Let’s talk packaging! De verpakking van de baked blush doet me wat denken aan de MAC-verpakkingen van vroeger, maar meer ei-vormiger if that makes sense. Het spiegeltje is obviously superhandy. De verpakking van de lipliners is clean en to the point.

img_1305

Ik kocht deze baked blush eigenlijk om ‘em als highlighter te gebruiken. Toen ik de baked blush aanbracht merkte ik direct al dat het te gepigmenteerd is om als highlighter te gebruiken. Een geluk bij een ongeluk, want I like de kleur van deze blush. (zit ondertussen al in mijn every day make-up hihi)

img_1302img_1272img_1282

Ik kocht ook 2 longlasting lipliners om eens uit te testen. Ik nam 2 kleurtjes mee die me wel mooi leken.

img_1312

05 Passion

‘Passion’ is een mooie my lips but better-kleurtje.

img_1323

03 Naked

‘Naked’ daarentegen is een bruin, warm kleurtje. Ik vind deze enorm mooi. Het geeft mijn hele gezicht iets warm.

img_1270

Wycon make-up is te koop in alle Wycon-filialen in Sint-Niklaas of Antwerpen.

De lipliners brengen vlot aan en zijn beide goed gepigmenteerd. Ik zou bovenop de lipliners wel nog een lipstick aanbrengen, want om ze op zichzelf te dragen zijn ze misschien net iets te droog. De baked blush is goed gepigmenteerd. Het is wel opletten met de hoeveelheid dat je ervan aanbrengt, want anders wordt het wat te fel. De blush laat ook een mooi glansje achter op de wangen.

3 gedachten over “Meet Wycon! | Baked blush & 2 lipliners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s