Mijn zonnebrillenstash | Cheapasszonnebrillen.nl

De temperaturen zijn in ons belgenlandje stilletjesaan weer aan het stijgen en je hoort mij niet klagen. The sun’s out! Hoog tijd dus om opnieuw een zonnebril in onze handtas te stoppen. Mijn zonnebrillenstash is nogal uitgebreid. (als jullie daar eens een video over willen zien, lemme know!) 1 ding hebben al mijn zonnebrillen gemeen en dat is dat ze allemaal ongelooflijk betaalbaar zijn. In deze blogpost vertel ik jullie meer over mijn zonnebrillenverzameling en over mijn laatste toevoeging eraan!

poupée

Spiegelglazen zijn a thing en ook ik ben er hoteldebotel van. Giet het dan nog in een jasje met rose gold glazen en rose gold hardware en huppakee, verkocht! Deze zonnebril geeft me automatisch zin in zon en die zomeroutfits. Het was moeilijk kiezen op de webshop. Hieronder laat ik jullie nog even mijn andere favorietjes zien:

z1

z3

z2

Tea-quila / Milkshake Framboos / Golden Shower

De zonnebrillen worden al aan een aardig prijsje aangeboden, mààr als je bijvoorbeeld per direct genoeg keuze wilt hebben voor de hele zomer of je vriend/vriendin heeft er ook eentje nodig, dan is er goed nieuws voor jou! Voor 1 exemplaar betaal je namelijk €8.95, voor twee ervan €16.95 én voor elke volgende zonnebril €6! Je zonnebrillen-verslaving hoeft dus niet expensive te zijn. *wink wink*

poupée

Deze ‘Pink Pineapple’ zonnebril kost €8.95 en is verkrijgbaar bij cheapasszonnebrillen.nl.

Ik ben een sucker voor spiegelglazen, did you notice?! Het concept van deze webshop is amaze balls. De zonnebrillen zien er allemaal expensive uit, maar aan een heel betaalbaar prijsje. Just the way I like it! Oh ja zag je ook de originele namen van de zonnebrillen? Daar word ik blij van! Met mijn rose gold exemplaar ben ik alvast helemaal klaar voor de zomer en wordt dit de zonnebril die ik meeneem naar Tommorrowland?

Welke is jouw favoriet van op de webshop? Hoe ziet jouw zonnebrillenstash eruit?

Een gedachte over “Mijn zonnebrillenstash | Cheapasszonnebrillen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s