The Teddy Coat

Een hele tijd terug kocht ik deze awesome teddy coat in Rotterdam (zie vlog). Al een hele tijd hing deze op mijn kledingrek klaar om in een outfitpost gegoten te worden. Teddy coats zijn trouwens een dingetje en vandaag laat ik jullie er een outfit mee zien!

teddy coatteddy coatteddy coatteddy coatteddy coatteddy coatteddy coatteddy coatteddy coat

Outfit Details

Jas H&M Trend

Trui H&M

Broek Bershka

Sneakers Adidas

Toen ik naar Rotterdam trok had ik de ‘hype’ rond deze jas nog maar net ontdekt. Natuurlijk moesten we in Rotterdam ook even de winkels in en daar kwam ik plots het laatste exemplaar van deze jas tegen. *yasssss* Zo veel geluk heb ik normaal nooit met dit soort dingen! Ik vind deze jas het mooist gecombineerd met luchtige items eronder en truitjes die wat in dezelfde tonen liggen. Oke, ik moet toegeven dat als ik deze draag in België ik héél wat rare blikken naar me krijg. Maar hey, who cares?!

10 gedachten over “The Teddy Coat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s