The Shearling Coat

Het was liefde op het eerste zicht met deze jas. First of all doet het me superhard denken aan de Acne shearling coat. Second of all ziet deze jas er naar mijn mening veel duurder uit dan die is en als laatste is ie superwarm. Perrrrrfect dus!

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetfoto-30-01-16-12-30-32foto-30-01-16-12-34-24Processed with VSCO with f2 preset

Outfit Details

Jas Zara

Coltrui H&M

Tas H&M

Rok Asos

Laarzen Zara

Tijdens één van mijn instagramsessies stootte ik op de leuke combinatie van een shearling coat en knielaarzen. Ik dook zelf in mijn garderobe en toen is deze outfit ontstaan en I really like it! Als we deze outfit gaan ontleden, dan draag ik enorm veel verschillende materialen én laagjes. Je hebt de faux fur binnenkant van de jas, het wol van de coltrui, het leer van het rokje en het suède van de laarzen.

Hoe combineer jij je knielaarzen? Heb jij een shearling coat in je kleerkast?

5 gedachten over “The Shearling Coat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s