NYX Lip Lingerie Liquid Lipstick

De NYX Lingerie Liquid Lipsticks zijn al een tijdje ‘in town’, maar toen ik er eentje meenam uit het filiaal in Gent was ik niet helemaal overtuigd. Ik had het toen opgegeven, maar als er één ding is dat je moet onthouden bij liquid lipsticks (iets dat ik onder andere leerde uit mijn NYX Soft Matte Lipcreams review) is dat niet alle liquid lipsticks uit eenzelfde lijn hetzelfde zijn qua pigmentatie of hoe ze aanvoelen op de lippen. Oké, genoeg gepraat, laten we eens verder kijken!

img_1361

Wat meer info over de NYX Lip Lingerie liquid lipsticks:

Stap in iets verleidelijks met Lip Lingerie, NYX’ gewichtloze liquid lippenstift die een zachte matte finish geeft. De Lip Lingerie is beschikbaar in een wijde range van color-kissed-nudes van kaneel-roze en chocoladebruin, tot mahonie rood en klassiek beige. (Bron)

img_1371img_1373

Deze NYX Lingerie liquid lipsticks hebben een speciaal soort applicator. Zoals je ziet is het een soort van lange en smalle lipgloss applicator. Ik vind het behoorlijk fijn werken en het zorgt er wel voor dat je er preciezer mee kan werken.

img_137912 Exotic/Exotisme

I looooove deze kleur! Een supermooie bruinige maar toch heel draagbare kleur!

img_1366

De NYX Lip Lingerie Liquid Lipsticks zijn te koop bij alle NYX-filialen. 

De NYX Lip Lingerie liquid lipsticks onderscheiden zich weer van de andere liquid lipsticks die we kennen. Dat doen ze onder meer door de applicator en door de formule. Je kan de lipstick enorm goed aanbrengen met de speciale applicator. Wat deze lipstick een grote favoriet voor mij maakt is de kleur. Ik vind het een enorm mooie kleur en eentje die ik nog niet in mijn stash had zitten!

Welke NYX-producten hebben jullie? Hebben jullie nog andere Lip Lingerie Liquid Lipsticks?

2 gedachten over “NYX Lip Lingerie Liquid Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s