#Moments with Reload

Parfum is stilletjesaan een beetje een verzameling aan het worden. Ik vind het ook een goede manier om jezelf uit te drukken. Daarom dat ik toch al een aantal geuren in mijn bezit heb. Vandaag laat ik jullie maar liefst 12(!) geurtjes zien elk met een eigen identiteit en het beste van al in een handig handtas-formaat! Benieuwd? Lees dan zeker verder!

img_0598

Het Reload-concept zijn jullie vast al mee bekend! Laten we nog even bekijken hoe dat weer gaat:

Momenteel neemt slechts één op de tien mensen hun parfum mee op reis. Met de reload.™ mini-spray heb je je parfum altijd bij je! Het heeft drie voordelen:

Het is hervulbaar, dus je kunt je parfum meenemen waar je ook heen gaat, dankzij de meegeleverde navulcartridges die met alle flesjes werken.

Je kan het gebruiken om nieuwe parfums van topmerken uit te proberen met vullingen van slechts 5€. En als het parfum je bevalt, biedt de cadeaubon van 5€ je (online of in de winkel) een korting van 5€ bij de aankoop van een groot flesje parfum (50 ml of meer): de kosten van je reload.™ vulling krijg je terug!

Het kan met behulp van verwisselbare covers worden gepersonaliseerd. Je kunt het dus aanpassen aan je eigen stijl! Je kan je eigen cover zelfs online ontwerpen!

De mini-spray wordt in Frankrijk gemaakt naar de hoogste standaarden uit de luxe-industrie, en is de eerste ergonomische mini-spray ter wereld met een gepatenteerd navulsysteem voor een kwaliteitservaring. Het is de ideale lifestyle-accessoire en het perfecte cadeau, en wordt met haar 5ml hervulbare vulling verkocht voor 19.90€. Je kunt in de winkel ook je eigen geschenkdoos met 5 producten samenstellen. (Bron)

img_0608

Dit is dus de mini-spray waar het allemaal om draait. Een clean en fashionable spray en dus ideaal om in je handtas te poppen! The best of all is dat je deze spray zelf nog kan personaliseren door de ‘skin’ van de spray te veranderen. Reload heeft hier een uitgebreid gamma van. Check onder andere dit zilveren exemplaar hieronder! Stiekem werd ik ook verliefd op de jungle themed skin. #sorrynotsorry

img_0612Na de bestaande parfums die je al in Reload-formaat kon verkrijgen, brachten ze nu ook zelf hun geuren uit.

Ontdek de nieuwe manier van parfumeren die perfect past bij je smaak en levensstijl. Met het innovatieve, nomadische mini-spray concept dat je moeiteloos kan herladen, zorgt reload ervoor dat je je op elk moment kan parfumeren.
De 12 Eaux De Toilette #moments by reload zijn unisex.
Tip: je kan je mini-spray personaliseren met een uitgebreide keuze aan verwisselbare covers. (Bron)

img_0622

#Travel

Alle 12 geuren zijn ingedeeld in 3 categorieën: #travel, #night en #lifestyle.

img_0624img_0625

#Tokio

Oehhh de kers komt hier duidelijk naar boven. Een heel zoet geurtje! Geen grote fan van deze omdat kers niet mijn favoriete smaak/geur is.

img_0637img_0639

#Newyork

Zoals de omschrijving al zegt is dit een intense geur. Hier herken je ook weer duidelijk dat de geur zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt is. Ik kan de lavendel er in onderbrengen! Mijn voorkeur gaat eerder uit naar zoetere geurtje en deze zou ik dan ook aan mijn vriend cadeau doen.

img_0643img_0645

#Berlin

Deze geur doet heel erg mannelijk aan! Alle Reload-geuren zijn unisex en deze is er eentje die zowel mijn vriend als ik zouden kunnen gebruiken. Je ruikt hier ook duidelijk de lemon!

img_0647img_0650

#Ibiza

Vanilla, dit kan niet misgaan! Inderdaad, deze geur, me like! Ja ja ja, nog een favoriet erbij! Stiekem was ik al aan het hopen voor een excuus om ooit eens naar Ibiza te kunnen gaan en yesss found one! Als ik de geur ervan heb, moet ik het toch ook eens gezien hebben?! Zeker een beach-worthy geurtje en once again: zoet. Just the way I like it!

#Night

img_0626img_0628

#swag

Het eerste dat ik opmerkte toen ik deze geur testte is dat ‘ie enorm kruidig is! But kinda in a good way if that makes sense? Geen every day parfum voor mij, maar deze doet me enorm denken aan Kerst! Ik denk dat dat door de smoky notes komt?! Ik herken ook de honing erin. Dit is er eentje van you love it or you hate it. This is a special one!

img_0632img_0633

#famous

Hmmm toen ik naar de ingrediënten keek van dit parfum was ik onmiddellijk geïntrigeerd. Patchouli daar heb je ongeveer een idee van, maar de combinatie met de andere dingen? Daar was ik benieuwd naar! Ik had schrik dat de patchouli te overheersend zou zijn, maar nee hoor! Ik vind dit een heerlijk zoete geur, een dikke like!

img_0634img_0636

#nightlife

Nightlife is mijn grootste favoriet van deze reeks. Niet alleen omdat ik nu en dan wel eens van een feestje houd, maar vooral omdat dit de zoetste geur is of them all. Vanille is altijd al een geurtje geweest dat ik kon appreciëren. In combinatie met de raspberry heb je me helemaal te pakken.

img_0655img_0657

#insomnia

Insomnia is weer een heel kruidige geur en dat kan ook niet anders als je naar de ingrediënten kijkt! Door de cinnamon doet deze me weer heel erg denken aan de feestdagen. (A personal thing I guess?) Ook heel unisex deze! Mijn boyfriend zou deze geur zeker kunnen appreciëren.

#lifestyle

img_0629img_0631

#newday

Dit is een heel erg fris geurtje. Je kan er duidelijk de citrus (bergamote) in onderscheiden. Zoals de naam ervan zegt, perfect om een nieuwe dag mee te beginnen!

img_0640img_0641

#fashion

Yessss, rood fruit! Dit ruik je echt heel goed. Definitely één van mijn favorietjes deze! love love love! Deze doet me ergens ook denken aan een parfum die ik al mijn stash heb zitten. Echt een grote aanrader deze!

img_0651img_0653

#wellbeing

Toen ik deze verpakking zag, dacht ik direct: natuur! Toen ik deze eau de toilette in de verstuiver stak en hem besloot uit te testen dacht ik hmm not bad. Hoe meer ik ‘em ruik hoe beter ik de geur begin te vinden. Het doet me echt helemaal denken aan het moment op de verpakking. Het doet je denken aan de natuur, maar zonder er direct naar te verwijzen. Waar ik het meeste van houd bij deze is de orange flower, die komt duidelijk naar voren! De naam voor deze is zoals bij alle anderen goed gekozen, want deze geur is geen excentrieke geur (if that’s a thing).

 

img_0659img_0662

#workout

Dan last but not least: #workout. Perfect om die goede voornemens mee te starten! Een combinatie van allemaal zoete dingen dit. Bijna snoepjesachtigs doet dit aan vind ik. Geen typische workout-geur als je ’t mij vraagt. Bij workout parfums moet ik altijd denken aan unisex geuren, maar deze is anders!

img_0663img_0668

Alle eau de toilette-geurtjes komen in een leuk doosje met een bijpassende naam, leuke foto op de verpakking en toepasselijke quote op de achterkant. Op de achterkant staat dan ook telkens een mini-handleiding om te tonen hoe je de geuren kunt verwisselen. Easy peasy als je’t mij vraagt! Verder bestaat er ook een clean vloeistof om je mini-spray te reinigen. Zo mix je geen 2 geuren door elkaar. Reload dacht aan alles!

img_0616

Reload is verkrijgbaar bij ICI Paris XL. Voor de mini-spray betaal je €12,90. Voor de navullingen betaal je €5,00 per stuk. 

Ik was al mee met het hele Reload-concept, want obiously moet je je doorheen de dag nog eens kunnen bij parfumeren en heb je geen zin om je hele parfum flacon mee te sleuren. De Reload minispray is van een superhandig formaat en guess where it’s now?! Damn rigt, in mijn handtas! De 12 geuren zijn stuk voor stuk zo anders en super origineel. Ik hou ervan dat er in elke geur zo veel werk is gestoken. Dat zie je duidelijk, met de leuke quote op de achterkant, een leuke naam. Kortom: topconcept! Oh ja en wist je ook dat je je eigen box kan samenstellen met je favoriete geurtjes? Een perfecte cadeau-tip dit!

3 gedachten over “#Moments with Reload

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s