Essie Luxeffects 2016

Essie knows the game als het op glitter aankomt en oh boy bij deze Luxeffects zijn ze er weer goed in geslaagd! Deze nagellakjes zijn perfect voor als je nog op zoek bent naar een last minute en glamorous oplossing voor new year’s eve. In het dagelijkse leven kunnen deze ook perfect hoor, to sparkle up your day! Laten we deze pareltjes van wat dichterbij bekijken!

img_1143

De Luxeffects 2016-collectie bestaat uit drie glitter-lakjes :

Glimmende stofjes. Discoballen. De ene meezinger na de andere. Wat is er nu meer girly dan  een avondje roller disco? Ontdek snel de wereld van Essie Luxeffects met de drie “bling bling” lakjes, geïnspireerd op de grootste hits uit de jaren ’70 en de vloeiende stofjes die zo populair waren bij de echte disco dolls. Net wat je nodig hebt tijdens de koude wintermaanden en gekke nachten in de stad, meeslepende deuntjes en een zorgeloze sfeer.

img_1079img_1081

Discodoll – Inthemoodring – Glowyourownway

Jij kiest zelf hoe je ze draagt: slechts één laagje voor een subtiel effect of als topcoat over je favoriete Essie lakje voor extra glamour, glans en kleur. Breng een tweede laagje aan voor “instant disco fever” en schitter tot het einde van de avond! Wees origineel, speel en experimenteer met laagjeseffecten en creëer zo je eigen unieke stijl. Is er zoiets als te veel glitter? Niet volgens Essie!

Op alle foto’s draag ik twee laagjes nagellak. 

img_1083img_1105

Discodoll

Spiegeltje, spiegeltje, discobal, wie is het grootste discobeest van al? Dit glimmende zilver met roze glitter natuurlijk.

Een mengelmoes van zilver en roze, who doesn’t love that? Roze is altijd al mijn zwakke plek geweest en zeker als het sparklet!

img_1084img_1124

Inthemoodring

Met deze brons- en ivoorkleurige glitters schitter je als nooit tevoren met een sprankelende feestlook.

Goud is always a good idea en dat weet Essie ook! Op het eerste zicht lijkt dit een gewone gouden nagellak, maar dat is het niet. Hier zitten ook ivoorkleurige shimmers tussen! Deze glitters deden me aan iets denken en nu weet ik eindelijk wat! Een glas champagne of course!

img_1085img_1131

Glowyourownway

Sterren geven meer licht tegen een donkere hemel. Hoe je je ook voelt deze donkere onyxtint en gouden glitters brengen je innerlijke vuur aan de oppervlakte.

Net zoals bij de vorige is Glowyourownway een mix van verschillende glitters. In deze vind je dan weer zwarte en goude exemplaren terug. Net zoals de beschrijving zegt lijkt deze erg op een sterrenhemel.

img_1104

Zoals ik al zei in het begin weet Essie waar ze mee bezig zijn. Deze nagellakjes geven je stuk voor stuk pareltjes van nageltjes. Wat deze collectie net wat anders maakt dan alle andere is het feit dat je met deze nagellakjes kan spelen en experimenteren. Net daar raakt Essie bij mij een gevoelige snaar, want zowel met mode als beauty hou ik ervan om nieuwe dingen uit te testen. Deze nagellakjes zijn mooi op zichzelf, maar je kan ze ook combineren met een andere nagellak onder. Go and get it als je’t mij vraagt. Oh ja, was je nog op zoek naar die perfecte nagellak voor bij je new year’s eve outfit?! Misschien vind je ‘m hier wel tussen?

Mijn persoonlijke favoriet is Discodoll. Just because it’s pink en sparkly en dat somt ongeveer wel alles op waar ik van hou.

De Essie Luxeffects-collectie is vanaf eind november 2016 exclusief te koop bij Di. 

2 gedachten over “Essie Luxeffects 2016

  1. Wauw, die zien er echt goed uit! Lijkt alsof ze echt heel goed dekken met 2 laagjes. Ik heb nog nooit Essie geprobeerd, maar lijkt mij dan wel een aanrader!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s