the studded boots

Er zijn zo van die items die je con-stant tegenkomt op instagram of tumblr. Deze laarsjes verschenen de laatste tijd om de haverklap op mijn scherm. Toen ik deze online opzocht kwam ik helaas ook de prijs te weten. Die vond ik wat aan de hoge kant, maar toen vond ik deze!

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Outfit Details

Mantel Zara

T-shirt Zalando

Broek Bershka

Tas H&M

Boots Pimkie

Een hele simpele outfit, want deze boots verdienen alle aandacht! Deze laarsjes just stole my heart en je kan ze zo gek aankleden als je zelf maar wil. Ze zijn de perfecte combinatie van studs en het perfecte aantal gespjes. Echt een eyecatcher!

8 gedachten over “the studded boots

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s