-gesloten- It’s My 21st Birthday! | Kylie Lipkit(s) Giveaway

Vandaag ben ik 21 jaar geworden = reden voor een feestje! Ik heb de 1000 abonnees gehaald = reden voor een feestje! Om dit alles te vieren & jullie te bedanken besloot ik om iets weg te geven. Ik geef 3 Kylie lipkits (Marie Jo K, Kristen en Candy K) weg.

Wat moet je doen om aan deze winactie deel te nemen?

Hoe kan je extra kans maken?

57 gedachten over “-gesloten- It’s My 21st Birthday! | Kylie Lipkit(s) Giveaway

 1. Gelukkige verjaardag Lynn! Geniet nog maar goed van je dagje πŸ™‚ Ik doe graag mee met deze winactie. Verder ben ik je ook gaan volgen op Twitter en volg ik nu ook het Fashionista Youtubekanaal. Doe zo voort trouwens!

 2. Ik heb meegedaan! Ik volgde je al op alles, ook via fashionista natuurlijk & heb ook alle extraatjes gedaan. Duimen maar!! πŸ™€β€οΈ

 3. Een hele gelukkige verjaardag! Ik kende jou nog niet, maar ben via Facebook op jouw filmpjes terechtgekomen en vind ze top! Blij om eens iemand te zien met een Nederlands youtubekanaal die zo ver raakt, nog veel succes!
  Ik doe ook graag mee met deze winactie
  Vele groetjes van een naamgenoot πŸ˜‰

 4. Als eerst van harte!!! & op naar de volgende gezonde en gelukkige jaartjes…..Leuk leuk! alle verplichte stapjes doorlopen, reuze benieuwd!! πŸ˜‰

 5. Hartelijk gefeliciteerd! Ik doe mee πŸ˜€ en daarvoor heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd op beide kanalen)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)
  l_raaymakers@msn.com

  groetjes Linda

 6. Ik hoop mee te kunnen doen. Heb alleen niks met Twitter en youtube…. sjorrie! Op Instagram volg ik je (Mariellepals80) … ps
  Gave tas. Toffe vriend.

 7. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Beter laat dan nooit.

  Ik heb deze video een duimpje omhoog gegeven en ik heb me geabonneerd op je youtube kanaal (liekeee24)
  Ik volg je op facebook (lieke van veen), instagram (liekevv24)
  Ik volg je op twitter (_liekeee) en heb de post gerepost.

 8. Ik kwam je artikel tegen via een ‘spam je blog’ Facebook groep! Nog gefeliciteerd met je verjaardag en je hebt er op alle kanalen een volger bij! Ik ben al zo lang benieuwd naar deze gehypte lipsticks πŸ™‚ liefs CΓ©line aka Ceetje

 9. Oooooooh spannnend ! Natuurlijk volg ik je al hartstikke graag maar deze winactie kan ik niet zomaar voor in laten gaan. Mijn lieve moeder is helemaal fan van producten van Kylie jenner (ik ook hoor) en vorige week is ze helaas haar make-up tasje in de trein vergeten. Helaas zaten al haar favorieten jenner producten erin 😦 ik gun haar dit dus echt enorm. #duimen

 10. Eerst en vooral nog een super bday gewenst! 21 jaar is een super leeftijd en ondertussen al meer als 1000 volgers 😍 volgde je al een tijd via instagram maar nu ook via youtube en facebook. Ook volg ik fashionista voor een extra kansje!! Ik ben stiekem heel hard verliefd op candy k πŸ™ˆπŸ™ˆ πŸ˜πŸ’Ÿ

 11. Omg jaaaa ik doe mee!! 😍😍 een hele gelukkige verjaardag en proficiat met je 1000 subscibers! πŸ™‚
  Xo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s