VLOG | Weekendje Valkenburg & Kerstboom n°2

Who doesn’t love Christmas?! Ik ging samen met mijn vriend en zijn familie de kerstsfeer helemaal opsnuiven in Valkenburg waar ze 2 kerstmarkten hebben die zich afspelen in grotten! Ik was enorm benieuwd en of course kon ik het niet laten om dit te vloggen. Oh ja en we zetten ook de kerstboom at the boyfriend’s place en ik moet zeggen dat ik best wel vind dat het resultaat gezien mag worden! Laat je even hieronder weten welke kerstmarkten jij the bomb vindt?

2 gedachtes over “VLOG | Weekendje Valkenburg & Kerstboom n°2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s