the cosy one

Afgelopen weekend trok ik er met mijn vriend en zijn familie eropuit naar de kerststad Valkenburg. (vlog coming soon!) Ons hotelletje was helemaal omringd door prachtige natuur en of course kon ik het niet laten om dat als achtergrond te gebruiken en jullie mijn cosy (en vooral warme) outfit te laten zien!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Er zijn zo van die momenten dat comfort een hoofdrol moet spelen in je outfit. Mààr comfort wilt niet meteen zeggen dat je alle fesjun principes overboord hoort te gooien. Een kakigroene parka stond al een tijdje op mijn to buy-list. Ik vond dit exemplaar met exact de perfecte lengte, mooie faux fur kraag en mooie kleur. Met de sjaal was het love at first touch. Deze is zooooo zacht! Mijn witte muts is perfect voor deze temperaturen en ik vind ‘em bijzonder leuk door de dikke wol waarmee het gebreid is.

Let me know hoe jullie cosy outfit eruitziet voor dit seizoen! 

Outfit Details

Muts H&M (oude co)

Sjaal H&M

Trui H&M

Parka Vero Moda

Jeans Pull&Bear

Sneakers Nike

2 gedachtes over “the cosy one

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s