Fashionista | 5x de mooiste budgetproof lipsticks van dit seizoen

Herfst & winter staan bij mij ook meten gelijk aan een donkerrode lipstick. In mijn stash heb ik dan ook enkele exemplaren zitten. Op het Fashionista youtube-kanaal laat ik jullie de 5 mooiste budgetproof lipsticks van dit seizoen zien en ik heb er ook 2 leuke nudes tussen gestopt! (Oh ja, ik heb nu de video online staat pas door dat ik aan het begin en op het einde van de video lipstick op mijn tanden heb… #thestruggles)

3 gedachtes over “Fashionista | 5x de mooiste budgetproof lipsticks van dit seizoen

    • thanks! Die komt uit de long lasting-lijn dus het zou wel moeten, maar qua substantie zijn deze altijd heel creamy waardoor je ze wel moet bijwerken doorheen de dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s