Fashionista | Eyebrow Routine met Eylure + winactie!

Wenkbrauwen zijn een ontzettend belangrijk onderdeel van mijn make-up routine. Mààr tegelijkertijd zijn wenkbrauwen ook wel een dingetje. Op het Fashionista youtube-kanaal laat ik jullie mijn wenkbrauw routine zien met de Eylure-producten die ik jullie eerder al liet zien in mijn favorieten van oktober-video. Oh en jullie kunnen deze producten ook winnen! (subscriben, de video liken en naar de link surfen die in de beschrijving staat is de boodschap 😉 )

3 gedachtes over “Fashionista | Eyebrow Routine met Eylure + winactie!

  1. Hi, ik heb een vraagje! Ik heb net als jou geen eigen domein. Hoe zet jij je youtube video’s in je posts? Ik krijg namelijk een foutmelding als ik mijn youtube video in een blogpost wil zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s