The button up skirt

Het button up  rokje is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het was een trend en het blijft een trend. Je hebt ze in alle geuren en kleuren (en ik ook in mijn garderobe). In deze outfitpost laat ik jullie dit suède exemplaar zien in combinatie meeeeet streepjes! 😀

Foto 10-10-15 16 33 39.jpg

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Outfit Details

Top Asos

Suede rok New Look

Zonnebril H&M Trend (oude co)

Tas C&A

Boots Sacha

Een button up rokje is zeker een must in je kleerkast. Laten we even kijken welke varianten ik bezit: een camelkleurige en dan nog 12687 jeans-exemplaren. (want ja, jeans never goes out of fashion) Oh ja en let’s talk stripes. Deze streepjes hebben eens een andere twist met de ruffles aan de hals en het overheersende zwarte. *me like*

2 gedachten over “The button up skirt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s