The laced up knit

De laced up-trend is sinds vorig jaar echt een dingetjes. Dit jaar spotte ik dit grijze chunky knit exemplaar bij Zara. Zara knows the deal als het over wollen truien gaat. Ik had al direct een combinatie in gedachten toen ik ‘em kocht en die laat ik jullie in deze outfitpost zien!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Outfit Details

Knit Zara

Rok Asos

Zonnebril H&M Trend (oude co)

Tas C&A

Boots Sacha

Met deze trui kan je vele kanten uit. And that’s how I love it. Je kan ‘em heel easy combineren met een jeans en een paar sneakers of zoals ik jullie hier laat zien in combinatie met een rokje en wat enkellaarsjes. Je kan hier ook heel makkelijk een paar panty’s aan toevoegen voor als het écht te koud wordt voor blote benen. 😉

Een gedachte over “The laced up knit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s