The Bradshaw skirt

Er zijn zo van die kledingstukken die ik koop puur om het gevoel dat ik erdoor krijg. In de outfitpost van vandaag laat ik jullie zo’n item zien. Deze rok doet me enorm denken aan Sex and the City. Alle seizoenen en alle films liggen bij me in de kast. Carrie Bradshaw aka Sarah Jessica Parker is een enorm voorbeeld voor me. Ik hou van zo’n items die bij me een ‘happy’ gevoel oproepen. Kijk je mee?

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Outfit Details

Knit Pimkie

Rok Doroty Perkins (via Zalando)

Tas Mango

Zonnebril H&M Trend (oude co)

Sneakers H&M

Ik heb de rok in deze outfitpost braafjes gecombineerd en daarmee wil ik zeggen dat deze combinatie geschikt is om op dagelijkse basis te dragen. Ik kan wel 135878 manieren bedenken hoe Bradshaw deze rok zou kunnen combineren. Of course met een paar Manolo Blahnik’s eronder in een felroze of felblauwe kleur. (staan al eeuwen op mijn wishlist obviously) Met een leuke bloes of top erboven en een paar high heels eronder ben je ook direct party proof!

Een gedachte over “The Bradshaw skirt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s