The Balm Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipsticks

Liquid lipsticks zijn ‘a thing’. In deze blogpost laat ik jullie 2 exemplaren zien van The Balm. Deze 2 kleuren stonden al een tijdje hoog op mijn make-up wishlist en eindelijk kreeg ik ze te pakken. Vandaag is het show-time en laat ik jullie weten wat ik van deze lippies denk!

img_8945

Wat The Balm ons zegt over deze liquid lippies:

Introducing a truly loyal long-lasting liquid lipstick—Meet Matt(e) Hughes. With twelve dreamy shades to choose from, you can take your pick from this hopelessly devoted collection. This long-wearing formula has a comfortable matte finish with no commitment issues. These matte vanilla mint liquid lipsticks are stuck on you without feeling clingy! (bron)

img_8955

Charming

IMG_0509.JPG

img_8961

Commited

IMG_0515.JPG

Deze liquid lipsticks van The Balm zitten aangenaam op de lippen en zijn beide goed van pigmentatie. Je lippen voelen er niet droog door aan en ze gaan doorheen de dag niet brokkelen. Wat wel een dingetje is, is dat dat lipsticks niet helemaal lijken op te drogen. De ‘kus’-test zullen ze dus niet overleven en de ‘ik eet iets met olie, wat dus ongeveer alles is’-test zoals bij ongeveer alle andere liquid lipsticks ook niet. De geur is ook nog iets waar we het moeten over hebben. Zoals het merk al in de beschrijving zegt, hebben deze lippies een vanille/munt-geur. Ik dacht dat het eucalyptus was waardoor je lippen wat tintelen en een beetje groter worden, but I was wrong. Van de geur moet je dus wel houden, want bij het aanbrengen ruik je deze nogal sterk. Eenmaal op de lippen, heb je er niet echt last meer van.

img_8966

De liquid lipsticks hebben de usual lipgloss-applicator, my favourite en niets op aan te merken of course. Waar ik het wat moeilijker mee had is dat het stokje van de applicator al helemaal onder zat.

img_8975img_8976

De The Balm Meet Matt(e) Hughes liquid lipsticks zijn te koop op verschillende make-up webshops zoals beautyandbobs.com voor €15.50 en zijn in de winkel te koop bij alle Di-filialen. 

Deze twee kleurtjes zitten in mijn everyday make-up stash, waaaant wait for it het zijn perfecte kleurtjes voor alledaags gebruik! Helaas moet ik jullie wel melden dat deze kleuren erg gewild zijn en vaak uitverkocht zijn  in de winkel. Online zijn ze wellicht wat makkelijker te verkrijgen. Ben je niet zo van de neutralere kleuren? No worries, want er zijn nog 10 andere kleuren om uit te kiezen waaronder een classic red.

2 gedachten over “The Balm Meet Matt(e) Hughes Liquid Lipsticks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s