The first one

the first one – yes indeed, we weten allemaal waar ik het over heb: hoed, enkellaarsjes, een wollen trui, dat staat gelijk aan de herfst! De tijd waar ik tegelijkertijd naar uitkijk én tegen opkijk. Lekker wegkruipen onder een fleece dekentje in de zetel, maar bye bye lange zomeravonden en terrasjes, maar die blote benen laat ik nog even zo.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Outfit Details

Hoed Zara (oude co)

Trui Zara (oude co)

Rok Vero Moda

Tas C&A

Boots Sacha (oude co)

Terwijl ik deze blogpost typ, zit ik in mijn zetel met deze trui aan. It’s one of my faves. Lekker zacht, de goede hoeveelheid oversized én in het grijs: alles waar ik van hou! Dit rokje met aztec print is een perfect winterrokje. Perfect combineerbaar met een paar panty’s en vanalle knits. Dit tasje trouwens was een absoluut koopje! Dit kostte maar €12.50 en we can all feel the Chloe vibes!

4 gedachten over “The first one

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s