The sneakers

Terwijl ik op deze zondagmorgen (met de gordijnen nog gesloten) in mijn badjas in de zetel met een überzacht fleece dekentje zit, typ ik deze blogpost. Als er 2 items in mijn kleerkast zijn waar ik jullie nog een outfit mee laten zien dan waren het mijn mom jeans en deze awesome sneakers die ik jullie eerder al in een shoplog liet zien.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Outfit Details

T-shirt Gap (via Zalando)

Mom jeans Topshop (via Zalando)

Horloge Casio

Tas Elysée Fashion

Sneakers Pull & Bear

Streepjes, jeans en awesome sneakers: combo made in heaven lijkt me! (Alleszins toch een combo die ik regelmatig uit de kast trek 😉 ) Om eerlijk te zijn kan je deze sneakers bij alles aan! Ik vind ze zo ge-wel-dig! Het kan dan ook wel zijn dat je deze nog eens ziet terugkomen in een andere outfit!

6 gedachten over “The sneakers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s