The last one

Stilaan is het weertje aan het veranderen in ons belgenlandje hier. De avonden worden korter en ook de temperatuur is helaas aan het dalen. 😦 Sad moment, want ik heb genoten van deze zomer! Dit is dan ook mijn laatste ‘zomerachtige’ outfit I guess.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Outfit Details

Blouse C&A

Sunglasses H&M

Skirt Zara (oude co, similar)

Bag Mango

Shoes Bent

Net zoals bij mijn vorige outfitpost over de suede blouse, is deze rok één van mijn favorietje uit mijn garderobe. Ken je dat? Van die favorietjes die je eigenlijk nog nooit heb aangetrokken. Nu had ik deze rok wel al gecombineerd met een streepjesshirt, want daar kan je nooit verkeerd mee gaan. Maar het was tijd voor iets nieuws, dus zag ik deze bloes in mijn kleerkast en dacht ik why not?! Je kan er trouwens gemakkelijk een herfstproof outfit van maken door er een bernadette over te zwieren en er een paar enkellaarsjes onderaan te trekken.

12 gedachten over “The last one

  1. Zooo mooi dit! Die rok is echt prachtig, is hij van een oude collectie? Bloesje is ook tof – had niet verwacht zoiets bij de c&a te vinden? Het kleurenpalet staat keimooi bij uw haar en make up!

    1. Oh dankjewelll! ❤️ Het rokje is van de collectie van vorig jaar, maar ik zal eens op zoek gaan naar gelijkaardige items! Ja, bij C&A kan je soms echte pareltjes op de kop tikken voor een prijsje!

      1. Ik heb er al eentje gevonden bij de New Look die er op lijkt 😀 thanks tho!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s