The suede shirt

Deze suède bloes heb ik al een tijdje in mijn kleerkast hangen. Ik vind ‘em enorm leuk, maar ik had geen idee hoe hem te combineren. Toen dacht ik bij mezelf waarom ik er niet gewoon de 3 items bij aantrok die staples zijn in mijn garderobe: witte sneakers, zwarte handtas en a good pair of jeans!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Outfit Details

Suede Shirt Asos

Jeans Mango

Watch Casio

Bag Elysée Fashion

Sneakers Keds

Ik ben blij dat ik ein-de-lijk een manier heb gevonden om deze suede bloes aan te trekken. Het is een behoorlijk warme bloes waardoor die ook perfect kan voor het aankomende herfstseizoen. Pretty excited trouwens voor de aankomende herfstoutfits die ik jullie kan laten zien!

4 gedachten over “The suede shirt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s