The easy one

Er zijn zo van die outfits in je kleerkast waarvan je weet dat als je eens geen inspiratie hebt, je altijd deze uit de kast kan trekken en dat het altijd goed zal zijn. Vandaag laat ik jullie zo een combo zien van mij en een goede mid season-outfit if you ask me!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Outfit Details

Dress H&M

Cardigan 

Sunglasses H&M

Bag H&M

Sneakers Keds

Dit jeansjurkje is zo’n go to-item in mijn kleerkast van mij. Dat verklaart ook waarom ik ‘em in nog een donkerdere versie heb. Idem voor de bernadette cardigan! Eigenlijk is heel deze outfit een samenstelling van items die altijd goed zijn. Witte sneakers, bernadette cardigan, een losse jurk en een zwart tasje, een outfit waar ik afgelopen lente/zomer in geleefd heb. Lemme know hieronder wat jou easy outfit is die je aantrekt on those days when you don’t know what to wear.

3 gedachten over “The easy one

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s