VLOG | Tutu Chic Defilé ♡

Net uit bad, zit ik hier met mijn natte haren terug te denken aan donderdag. Glammed to the max, outfit on point and super excited. Die avond was namelijk het Tutu Chic defilé. Wat me te wachten stond was een avond vol glitter, glamour, tutu’s en of course veel roze. Ik had een ge-wel-dige avond en daar laat ik jullie van meegenieten!

3 gedachten over “VLOG | Tutu Chic Defilé ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s