Updated Everyday Makeup Routine!

Ongeveer een half jaar geleden postte ik mijn Everyday Makeup Routine. Nu stond ik onlangs weer mijn make-up aan te brengen en bedacht ik me dat er sinds dan alweer een paar dingen veranderd zijn. Het was dus tijd dat ik een updated-versie online zette. So here it is! Laat me zeker in de comments hieronder weten hoe de jouwe eruit ziet en of jij nog aanraders voor me hebt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s