Jane Iredale | Angélique’s favourites

Een tijdje terug werd ik uitgenodigd voor mijn allereerste persevenement. Dat evenement was van Jane Iredale. Die avond stelde Angelique Vandewinkel haar favorieten van het merk voor. Die favorieten heeft ze ook gebundeld in 3 sets. Vandaag laat ik aan jullie de Happy Brights zien!

IMG_9826

Voor ik naar het evenement trok, had ik eerlijk gezegd nog niet veel voorkennis over Jane Iredale. Ik kende het merk al, maar wat ik moest verwachten? No idea!

Meet Jane Iredale:

Jane Iredale make-up lijn is volledig gebaseerd op mineralen. Zo heeft Jane Iredale cosmetica dus een natuurlijke en unieke samenstelling waardoor dit de eerste make-up lijn is die goed is voor de huid. Bovendien biedt deze make-up lijn van Jane Iredale een ultieme zonbescherming. (Bron)

IMG_9834IMG_9835

In de Happy Brights-set krijg je een blush stick, een lip crayon en een oogschaduw palletje. Psssst, je krijgt ook nog een potloodslijper en een mini-lippenbalsem erbij. Deze set is trouwens het meeste geschikt voor de ladies onder ons met lichte tot medium haren en blauwe of groene ogen.

Wat vertelt Angélique ons over deze producten?

Een super toegankelijke, makkelijke look die je in minder dan 5 min hebt aangebracht!
TIP: Haal nog meer uit je multifunctionele producten: Breng de Cream Blush ook eens aan als lipstick en de Lip Crayon als oogschaduw. Ideaal voor touch ups on the go! (Bron)

IMG_9868IMG_9837IMG_9840IMG_9842IMG_9876.JPG

Wat een pigment komt er van deze oogschaduws! (dit is 1 veegje) I’m impressed! Deze kleuren staan echt heel erg mooi bij elkaar en zoals Angelique vermeldt, kan je hiermee een ooglook tevoorschijn toveren in no time. Dit palletje is per-fect voor de oogschaduw-noobs zoals ik. Oh ja en did I mention dat deze oogschaduws enorm zacht aanvoelen en aanbrengen?! Ik ben verkocht!

IMG_9846IMG_9847IMG_9851

De blushes die ik heb zijn allemaal in poedervorm. Toen ik deze cream blush in stick-vorm zag moet ik toegeven dat ik er allereerst wat sceptisch tegenover stond. Ik veranderde al snel van mening toen ik deze swatchte. Het eerste dat me opviel is de mooie natuurlijke glow die ervan af komt. Daarna zag ik die mooie peachy kleur. Deze stick brengt enorm gemakkelijk aan en kan je bovendien ook makkelijk blenden. Dit is een perfect product voor de zomer. Je hebt zelfs geen highlighter meer nodig met deze!

IMG_9854IMG_9856IMG_9867

En dan het laatste product uit de ‘Happy Brights’: het lip crayon. Dit lipproduct past enorm goed bij de rest van de set. Deze hele set zoals de naam ervan al zegt, zorgt ervoor dat je er ‘bright’ uitziet. It’s all about that natural glow! Deze lip crayon geeft een hele gezonde, natuurlijke glans aan je lippen die helemaal past bij de rest van je look.

IMG_9832.JPG

De ‘Happy Brights’-set kost €75 en is hier te koop.

Of course is Angelique de meiden met medium tot donkere haren en bruine of groene ogen niet vergeten. Daar heeft ze namelijk ook een setje voor samengesteld: de ‘Happy Browns’ en die kan je hier vinden. Last but not least is er nog de ‘Happy Deluxe’-set en dat is voor de vrouw die alles wil in een mum van tijd. Deze kan je hier vinden. Voor ieder wat wils dus!

IMG_9843

Make-up stash, meet Jane Iredale! Stuk voor stuk zijn deze producten toppers. En heb je de packaging al eens gezien? Alles ziet er heel luxueus uit in die champagne-kleur! Als ik een favoriet uit deze set moet kiezen dan is dat zonder twijfel het oogschaduw-trio. Als je deze producten aanbrengt voel je gewoon dat deze je huid goed doen. Dat je met deze producten dan ook nog eens beschermd bent tegen de zon is al helemaal mooi meegenomen.

Kende jij Jane Iredale al? Heb je er producten van? Heb je aanraders van dit merk? Laat het hieronder weten!

 

Een gedachte over “Jane Iredale | Angélique’s favourites

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s