Fashionista | DIY: jeansjasje met patches

Als je nu aan jeans denkt is dat altijd in combinatie met patches en het liefst a looooot of them. Voor Fashionista ging ik aan de slag met wat jeans en patches. Ik maakte een enorm girly, maar toch stoer jeansjasje met patches die ik voor een paar euro bij Action scoorde. Ik gaf niet alleen mijn jeansjasje een extra touch, maar ook mijn espadrilles besloot ik wat te pimpen.

2 gedachtes over “Fashionista | DIY: jeansjasje met patches

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s