Catrice High Glow

Als de budgetmerken bij Kruidvat hun assortiment vernieuwen word ik gelijk zenuwachtig. Op een positieve en negatieve manier. Een gevoel van stress komt in me op, omdat er wel eens een favoriet van me zou kunnen verdwijnen en een gevoel van vreugde om al het nieuws te ontdekken. Toen ik een kijkje nam bij het Catrice-schap spotte ik deze beauty! Mijn hart ging onmiddellijk sneller kloppen en al helemaal toen ik ‘em swatchte. Kijk je mee?

IMG_9002

IMG_9003

Een nieuw product, so let’s talk packaging. Ik vind het er bijzonder clean uitzien met de zilveren letters.

IMG_9004

Een gebakken highlight-poeder met mineralen en ultrafijne lichtreflecterende pigmenten voor een stralende look. De zachte textuur biedt een subtiele dekking die keer op keer kan worden geïntensifieerd. Gebruik de poeder voor een complete glow of creëer frisse accenten op de wangen, slapen en decolleté. (Bron)

IMG_9005IMG_9006

Wat is het toch een pareltje he deze! Ik heb echt plezier gehad bij het fotograferen van deze highlighter.

IMG_9806

Ik had het niet verwacht toen ik de highlighter zag, maar ik vind ‘em bijzonder subtiel. Ik had eigenlijk meer een ‘wow’-effect verwacht. Ik ben dan ook wel een highlighter addict de laatste tijd. Wanneer ik niet eens de hele dag wil shinen (want shine bright like a diamond), dan zou ik naar deze grijpen. Voor school of werk zou deze bijvoorbeeld geschikt zijn.

IMG_9011

Het Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder kost €4.99

en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Ik was enorm lyrisch toen ik voor het eerst deze highlighter zag. Mijn gedachte was dat er ein-de-lijk eens een prachtige budgetproof highlighter die je bij de drugstore kan krijgen. Deze highlighter is in mijn ogen subtiel, nu ben ik het ook wel gewoon om een heleboel glitters op mijn jukbeenderen te hebben. Met deze verkrijg je een natuurlijke glans met net dat tikkeltje meer. Deze highlighter is zeker en vast geschikt voor de lichte huidjes. Ook zou ik deze aanraden aan zij die net beginnen met highlighter. Je kan deze ook gerust dragen naar school of naar je werk toe.

6 gedachten over “Catrice High Glow

  1. Ola Girl! Ik kan me zo helemaal in vinden bij wat je aan het begin van je artikel schrijft. Het gebeurt inderdaad weleens dat je favoriete producten of items hebt en dat die uit de schappen wordt gehaald en dat is dan zo balen!!! En dat moet je ook nog eens de pech hebben dat er juist mindere goede producten ervoor in de plaats komen. Gelukkig zijn er altijd wel weer wat nieuwe die erbij komen die ook nog eens goed is. Maar het gebeurd wel vaak dat wat je dan gewend bent om te kopen er ineens niet meer is.
    Laten we hopen dat er alleen maar meer leuke dingen bijkomen net zoals de Catrice Highglow powder.

    Het was leuk om te lezen!

    Hugz Miss B.💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s