VLOG | Eylure & Elegant Touch Beauty Event

Woensdag werd ik uitgenodigd voor een evenement van Eylure en Elegant touch. Van beide merken had ik al gehoord, maar ze kwamen met iets nieuws! Een heleboel leuke producten! Tegelijkertijd was ik ook uitgenodigd door 2 pr-bureaus voor de persdagen. (persdagen zijn dagen waarop pr-bureaus hun deuren open zetten om hun merken te promoten) Uiteraard heb ik beide dagen gevlogd en hier is het resultaat! Oh ja en op het einde laat ik jullie nog de inhoud van de goodiebags zien!

2 gedachten over “VLOG | Eylure & Elegant Touch Beauty Event

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s