VLOG | Kryolan Party Make-up Night!

Ik werd uitgenodigd voor een evenement van Kryolan en boy did I have fun! Een avondje met lekker snackjes, drankjes en heel veel make-up, wat wil je nog meer?! Ondanks dat mijn vlogcamera het begin deze week liet afweten, heb ik alles vastgelegd met mijn iphone en mijn spiegelreflexcamera. Op het evenement zelf kwam ik enkele bekende gezichten tegen. Ik laat al hun linkjes hieronder achter en ga hen zeker eens een bezoekje brengen, want het zijn stuk voor stuk toppers! Ook kocht ik op het evenement enkele make-upjes en die laat ik jullie op het einde zien!

Een gedachte over “VLOG | Kryolan Party Make-up Night!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s