VLOG | Boyce Avenue concert!

Onlangs ging ik met Rani naar het concert van Boyce Avenue in Trix. Aangezien zij zelf bekend zijn geworden door youtube én ik hen ook leren kennen heb door youtube leek het me meer dan logisch om deze avond te vloggen. Ik vond het een enorm leuk concert. Onder andere de concertzaal zelf (Trix) vond ik enorm gezellig. Op het einde hadden we een klein hongertje, maar dat liep helaas op een sisser af. 😦

Een gedachte over “VLOG | Boyce Avenue concert!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s