MAC | Persistence

In mijn Every Day Make-uproutine konden jullie ‘em al spotten, maar natuurlijk hadden jullie hier nog een blogpost van te goed. Vandaag laat ik jullie kennismaken met één van mijn favoriete every day-kleurtjes. Meet Persistence!

IMG_7237tn.jpg

IMG_7232

De naam van deze lipstick intrigeert me eerlijk gezegd. Ik besloot dan maar even de definitie ervan te googelen en tadam! Na het lezen van de definitie ervan, ben ik ervan overtuigd: match made in heaven!

: the quality that allows someone to continue doing something or trying to do something even though it is difficult or opposed by other people

: the state of occurring or existing beyond the usual, expected, or normal time (Bron)

IMG_7233IMG_7240

‘Persistence’ heeft een matte finish. Even recapituleren wat dit net inhoudt:

Matte: een lipstick zonder glitters, shimmers, geen glans, mat dus. Matte lipsticks blijven vaak heel goed zitten, zijn zeer gepigmenteerd/dekkend maar kunnen wel een beetje uitdrogen. Zorg ervoor dat je lippen in topconditie zijn. Even scrubben, een beetje lippenbalsem  en dan aan de slag. (Bron)

Hier draag ik de lipstick! Ik ben in completely and utterly in luvvvv! Ookal is het een matte lipstick, ik vind dat hij makkelijk en smooth aanbrengt. Ik heb een boontje voor deze kleur. Ik heb nog nergens zo een kleurtje gespot en ik vind ‘em uniek! Qua houdbaarheid blijft deze lipstick doorheen de dag goed zitten. Je kan er een drankje mee doen en een hapje eten. To be sure, zou ik ‘em toch even in mijn handtas poppen, because you never know!

IMG_7243

Deze kleur heeft m’n hart gestolen. Ik vind het de perfecte draagbare bruine kleur. Niet te donker en niet te licht, just purrrrrfect! Het matte aspect aan deze lipstick kan ik dan ook weer appreciëren en al helemaal omdat het niet té matte is.

Wat is jouw every day-lipstick? Let me know in the comments!

12055203_604110236397132_1859173323_o

11 gedachten over “MAC | Persistence

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s