6 gedachtes over “Favorieten Januari! ♡

  1. De fix plus spray van mac wil ik mezelf ook al een tijdje aanschaffen. Maar heb gehoord dat je deze na je make-up moet op doen? Of dan toch eerder er voor. Wat is jou ervaring? Buiten dat hij extra gaat glimmen.
    Liefs
    Mariska

    • Ik breng ‘em aan voor ik mijn make-up aanbreng en soms ook erna om mijn highlighter vervolgens nog eens aan te brengen zodat deze beter uitkomt en het poederige effect van je huid verdwijnt daardoor ook wat! Hangt er een beetje van af wat je zelf het fijnst vindt. Groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s