My Valentine Picks *in a relationship*

Onlangs toonde ik jullie mijn favoriete hebbedingen voor Valentijn voor alle single pringles. Nu vond ik online ook een heleboel leuke (én grappige) items voor the lucky ones onder ons die in a relationship zijn. Kijk je mee? Oh ja, alles is wel bestrooid met een vleugje humor!PicMonkey Collage³

card / body bow / pyjama set

key ring / socks / blouse

T-shirt / eye mask / card

pillow / pencils / iphone case

lunch box / card / “52 great date ideas”

stickers / nipple tassels / sweater

Voila, dit zijn ze dan! Mijn favoriete hebbedingetjes voor als je van’t straat bent. Voor sommige items hebben jij en je wederhelft wel een grote portie humor nodig, but that’s what I like. I don’t know if you noticed, maar ik heb er ook enkele spulletjes tussen gezet voor the ones who like to spice it up. Want komaan, het is Valentijn, dan mogen we allemaal wel eens gek doen! Mijn persoonlijke favorieten zijn het dino-kaartje (inclusief hilarische tekst) en dan weer het tegenovergestelde: het zwarte T-shirt met een ietwat melig tekstje op.

Welke zijn jouw favorieten? En hoe spendeer jij Valentijn dit jaar? Let me know in the comments!

12055203_604110236397132_1859173323_o

6 gedachten over “My Valentine Picks *in a relationship*

  1. Er zitten leuke dingen bij ^^ de T-shirt is ook mijn favoriet 😀 dit jaar vier ik Valentijn met mijn vriend! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s