My Valentine Picks *single ladies*

This one goes out to all those single ladies (including me). Het leek me leuk om voor Valentijn de leukste ‘gadgets’ en statement pieces voor single ladies op een rijtje te zetten. Sommigen vind ik echt hi-la-risch (but that’s just me :p ).

PicMonkey Collage1

sweater / hip flask / socks

card / T-shirt / leggings

bralette / pompon / card

mold your own boyfriend kit / T-shirt / male torso cocktail glass

dating journal / oversized tee / T-shirt 

card / heart elbow patch jumper / *satin* pyjamas

I had so much fun toen ik deze blogpost aan het maken was! Online vind je echt de gekste dingen is nog maar eens bewezen. Ik wou in deze blogpost vanalles aan jullie tonen. Zowel een ‘mold your own boyfriend’-kit als en satijnen (of iets dat daarbij in de buurt komt) pyjama om lekker op je eentje je avond in true Victoria’s Secret-stijl te spenderen met een chick flick en een lekker grote pot ijs erbij. Mijn persoonlijke favorieten? De hilarische kaartjes en de ‘fries over guys’-sokken.

Welke zijn jouw favorieten? Heb jij al plannen gemaakt voor Valentijn dit jaar? Let me know in the comments!

12055203_604110236397132_1859173323_o

4 gedachten over “My Valentine Picks *single ladies*

  1. Haha, zo leuk allemaal! Ik heb een liefje dus dat kaartje onderaan zou eigenlijk wel supergrappig zijn om te versturen. Die t-shirt van ‘If you’re sexy…’ is zoo cool! Leuk artikel xx

    1. Thanks! Ik heb net ook een artikel online gezet met een heleboel funny items voor als je *in a relationship* bent 😀

  2. Ik ken je blog nog maar even, maar ik ben er al helemaal fan van! ❤ Ik ben vooral fan van de oversized tee en de "single" t-shirt. Dit is een leuk artikel want zelf ben ik ook single. xx

  3. Ik ken je blog nog maar even, maar ik ben er al helemaal fan van! ❤ Ik hou vooral van de oversized tee en de 'single' t-shirt. Leuk artikel want ik ben zelf ook pretty single!! xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s