Beauty Favorieten 2015! ♡

We zijn weer een nieuw jaar gestart! Misschien wat cliché, maar wat ging het toch weer snel he! In 2015 ben ik me meer gaan ‘verdiepen’ met make-up en op andere vlakken en ik heb dan ook heel wat favorieten verzameld dit jaar. Deze deel ik maar al te graag met jullie! 2016 wordt het waar waarin ik (hopelijk) mijn diploma mag ontvangen, mijn eerste job (waarschijnlijk) zal hebben en (heel misschien) ook wel op mijn eentje zal gaan wonen. Laten jullie in de comments ook even weten wat jullie favorieten van 2015 zijn? Alvast al het beste gewenst voor 2016 & enorm bedankt voor al jullie steun! ♡

 

3 gedachten over “Beauty Favorieten 2015! ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s