Collective Haul December | Primark, Zara, H&M

As requested, hier is de shoplog van alle spulletjes die ik de afgelopen tijd heb gekocht. Na mijn stage had ik nood aan een goede shopsessie en met mijn mama ging ik ook eens naar Brussel. (op een zaterdag, wat écht geen goed idee was deze tijd van het jaar) Laat in de comments achter wat jouw favoriete item is & don’t forget to like and subscribe! ♡

3 gedachten over “Collective Haul December | Primark, Zara, H&M

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s