Casual Sunday | Teddy Bear Coat

Jaja, een outfitpost! *whoop whoop* Ik kocht (weer eens) een nieuwe jas. In een kleurtje die ik nog niet had. Ik zag deze jas al een tijdje geleden en toen er plotseling 30% korting op was, ging deze mee naar huis! En de titel van deze blogpost? Just watch! 😉

IMG_7841

IMG_7753IMG_7777

In mijn tienerjaren had ik een voorliefde voor tassen. De laatste tijd is die gereduceerd tot kleine zwarte tasjes. Dit exemplaar is mijn laatste toevoeging. Ik spotte dit exemplaar bij Primark. Deze deed me enorm hard denken aan een designer bag!

IMG_7766

In deze koude dagen grijp ik eigenlijk steeds vaker naar mijn sneakers. Vorig seizoen waren dat telkens mijn zwarte chelsea boots, maar deze winter grijp ik steeds weer naar mijn sneakers en dan vooral dit paar in het bijzonder.

IMG_7817

IMG_7798

Mijn Daniel Wellington-horloge is mijn absolute favoriete accessoire. Deze kan je bij elke outfit dragen. Elegant, tijdloos… *ik droom even weg*

IMG_7789

Op mijn lippen draag ik een favoriet die ik al in mijn favorieten van november-video met jullie deelde.

IMG_7842

Coat C&A

T-shirt Zara

Jeans Primark

Bag Primark

Watch Daniel Wellington

Sneakers Nike

Een jas in een leuk kleurtje, een zwart tasje, een gestreept truitje, een paar sneakers = mijn go to-combinatie de laatste tijd! Deze wou ik dan ook eens met jullie delen. Oh ja, ik wist deze jas te scoren aan -30% én bovendien was er nog eens een 2+1 gratis-actie op alle dameskleding. Say whaaat?! Ik geloofde het eerst ook niet, maar het tegendeel was waar.

Wat is jullie go to-outfit? Hebben jullie ook zo’n jassen-voorliefde? Let me know in de comments!

12055203_604110236397132_1859173323_o

3 gedachten over “Casual Sunday | Teddy Bear Coat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s