Chanel Rouge Noir

In mijn laatste shoplog konden jullie al zien dat ik 2 nagellakjes meenam uit de kerstcollectie van Chanel. Ik nam de famous Rouge Noir mee en een limited edition topcoat. Beide perfect voor de aankomende feestdagen! (Nog 43 dagen tot Kerstmis aaaaah!)

IMG_7217

IMG_7206

Om de Rouge Noir-nagellak net dat tikkeltje meer te geven, gaf Chanel het embleempje bovenop de huls ook een donkerrode kleur. Hoe fancy hé! 😉

IMG_7205  De Rouge Noir-nagellak dekt na 2 laagjes. De topcoat doet me een beetje denken aan een kerstboom. De glitters worden even verdeeld over de nagel. Je kan kiezen hoeveel glitters je wilt. Ik koos ervoor om het redelijk subtiel te houden deze keer. Mààr met de feestdagen ga ik ‘all out’! The more glitters, the better! Wat ook speciaal is, is dat de glitters een soort van lijken te vermengen met de nagellak die je eronder draagt. Met zo’n glitter-topcoat heb ik vaak voor dat mijn nagel achteraf wat oneven aanvoelt. Bij deze gold sparkle nail coat is dat niet het geval. Met mijn vertrouwde basecoat onder deze nagellak en mijn topcoat erover bleef deze nagellak een week op m’n nagels zitten.IMG_7214 IMG_7220

Over deze topcoat:

De collectie voor de feestdagen staat in het teken van LE VERNIS Rouge Noir, met een topcoat met goudglans in een beperkte oplage. Tijdens de feestdagen zijn de nagels dag en nacht gehuld in een transparant jasje, met kostbare, gouden effecten. (Bron)

IMG_7219

Ik heb mijn nieuwe ‘go to’ donkerrode kleur voor tijdens de herfst/winter én mijn shiny topcoat voor tijdens de feestdagen. Ik was al helemaal excited voor de feestdagen en met deze combo wordt ik dat alleen maar meer! Deze Rouge Noir-kleur is een absolute klassieker en kon dan ook niet ontbreken in mijn collectie.

De Chanel Rouge Noir-collectie is o.a. te verkrijgen bij Ici Paris XL.

Ben je ook zo excited voor de aankomende feestdagen? Welke filmpjes lijken jullie leuk om te zien tijdens de feestdagen? Let me know in the comments!

12055203_604110236397132_1859173323_o

4 gedachten over “Chanel Rouge Noir

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s