Bare Legs

Ik vind het de afgelopen weken best nog warm voor de tijd van het jaar. Ik besloot dan ook om eens ‘gek’ te doen en buiten te gaan met blote benen. Want why the hell not?! Toen ik deze outfitfoto’s maakte, was het trouwens ontzettend mooi weer. Vandaar de zonnebril op mijn neus. Kijk je even me?

IMG_7043

IMG_7022 IMG_7019 IMG_7017 IMG_7032

Je kan er de afgelopen tijd niet naast kijken, dit soort rokjes zie je tegenwoordig overal! Met zo’n trends vind ik het dan wel altijd moeilijk om een goed exemplaar te vinden. Ik was vooral op zoek naar een suède exemplaar, want dat zijn dan 2 trends in één klap. Mijn geliefde trio bag van Mango neem ik sindskort overal mee naartoe. Deze scoorde ik afgelopen zomer in de sale.

IMG_7035IMG_7124

Op mijn lippen heb ik ook een nieuwe aanwist op. Ik hoorde al veel goeds over de LA Splash liquid lipsticks en ik bestelde er uiteraard dan ook een paar bij Boozyshop.

IMG_7055

Om de outfit wat meer ‘winterproof’ te maken koos ik ervoor om er mijn geliefde Daniel Wellington-horloge aan toe te voegen en mijn huge sjaal van Asos. Deze kocht ik vorige winter en ik heb deze eigenlijk nog zo goed als niet te dragen, maar bij deze outfit vond ik ‘em per-fect!

IMG_7144

Deze boots kocht ik onlangs bij Sacha en wauw, wat een goede aankoop was dat! Je kan ze met vanalles combineren. Ze staan mooi onder een jeans, een rokje… name it! en je kan deze eronder aan!

IMG_7042

Sjaal – Asos (oude co)

Zonnebril – H&M Trend (oude co)

Trui – H&M (oude co)

RokNew Look

Handtas – Mango (oude co)

Horloge – Daniel Wellington

BootsSacha

LipstickLA Splash Liquid Lipstick, Latte Confession

Nail Polish – Chanel, Pirate

Na mijn vorige outfitpost heb ik de ‘fashion-microbe’ weer helemaal terug te pakken. Want wat is het toch leuk om alleen in je eigen kleerkast een ‘verkleedpartijtje’ te houden hé! 😉 Ik ben helemaal gek op dit rokje én op deze outfit ook trouwens. Deze outfit kan je gerust ook aan in de winter. Je voegt er een paar panty’s aan toe, een wollen jas en huppakee!

12055203_604110236397132_1859173323_o

12 gedachten over “Bare Legs

  1. Wat een super toffe look! Ik vind je rok heel erg mooi en leuk dat je eens een andere kleur hebt dan dat iedereen heeft.. staat je heel erg goed!
    Liefs Iep xo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s