hello autumn

Hallelujah! Ik heb eindelijk na een lange zoektocht de perfecte camel jas voor mij gevonden. Ik heb al heel wat exemplaren de revue zien passeren, maar vaak waren ze te lang of was het niet het juiste soort ‘camel-kleur’. Maar praise the lord, want bij New Look vond ik dit prachtexemplaar. Kijk je even mee?

IMG_6676

IMG_6683 IMG_6700 IMG_6687

IMG_6696 IMG_6726

Ik koos ervoor om de outfit very casual te houden door alles te combineren met mijn Adidas Superstars. Toen ik in Londen en Parijs letterlijk de voeten van onder mijn lijf had gelopen, besef ik wat een godsgeschenk sneakers wel niet zijn.

IMG_6804 IMG_6816IMG_6734

Dit Longchamp-rugzakje konden jullie in mijn laatste shoplog zien. And I fell in love! Sinds ik het meenam naar Londen (vlog) en Parijs (vlog) heb ik geen andere tas meer gebruikt. Ik heb weer ontdekt hoe gemakkelijk een rugzakje eigenlijk wel is!

IMG_6842 IMG_6881

De herfst is zeker en vast ook mijn favoriete seizoen vanwege de make-up die je kan dragen. Begrijp me niet verkeerd, dit soort kleuren kan je altijd dragen, maar in de herfst is het wat meer ‘accepted’. Ik heb een enorme zwak voor donkerrode/paarse kleuren. Diva van MAC is dan ook één van mijn favorieten uit mijn make-up stash.

IMG_6784 IMG_6941

LipstickDiva, MAC

CoatNew Look

Sweater – Zalando Essentials (similar)

Jeans – Primark

SneakersAdidas

Rugzakje – Longchamp

OorbellenAsos

HorlogeDaniel Wellington

Ik hou enorm van de herfst. Ik hou van de temperaturen: niet te koud, maar ook niet te warm. Ik hou van gezellig samen binnen zitten aan de openhaard met een tas warme chocomelk. Het meest van al hou ik van de herfst voor de kledij. Ik heb een enorm voorliefde voor jassen en mantels en in de herfst kan ik die hele collectie weer bovenhalen. Nu begrijp je vast wel waarom ik zo blij ben met deze camel toevoeging aan mijn kleerkast.

12055203_604110236397132_1859173323_o

14 gedachten over “hello autumn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s