Vlog #2 | 24 uur in Parijs

In mijn vorige vlog nam ik jullie mee naar Londen. In diezelfde week vertrok ik met mijn medestudenten van Frans naar Parijs. Het weer was enorm goed, ik heb de eiffeltoren uitgebreid kunnen fotograferen, we zijn naar een theaterstuk geweest én bovendien zijn we erna nog eens naar de champs-élysées geweest. (shoplog van Londen en Parijs coming soon!) What more can a girl ask for?!

2 gedachten over “Vlog #2 | 24 uur in Parijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s