Bobbi Brown Art Stick

Vandaag staat er weer wat lipstick goodness voor jullie op de blog. Dit keer geen van de usual merken, maar een nieuw merk dat ik onlangs heb toegevoegd aan mijn make-up stash. In deze blogpost toon ik jullie namelijk mijn allereerste aankoop bij Bobbi Brown. Ik had al ontzettend veel goeds over dit merk gehoord en het was tijd dat ik er eens iets van testte. Kijk je mee?

IMG_6310

IMG_6314Deze Bobbi Brown Art Stick komt niet alleen in een doosje, maar je krijgt er ook een puntenslijper bij. Deze art heeft namelijk nogal een ‘speciaal’ formaat waardoor het niet evident is om hier een gepaste slijper voor te vinden. Ik vind dit echt een goede zet van Bobbi Brown!

IMG_6307 IMG_6330

Ik kocht mijn Art Stick in hun filiaal in Brussel in de Auguste Ortsstraat. De dame in de winkel was ontzettend vriendelijk en bood me direct hulp aan. Zij bracht deze lipstick crayon bij mij aan met een lipkwastje in combinatie met de Bobbi Brown lipbalsem. (die nu ook op mijn wishlist staat!) Hierboven heb ik dat effect proberen nadoen. En I kinda like it! Dit kan je perfect doen als je eens geen zin hebt in een opvallende lip, maar toch iets extra’s wil toevoegen.

IMG_6347

Op de foto hierboven heb ik Art Stick gewoon direct op mijn lippen aangebracht en de kleur is meteen een stuk intenser! Deze kleur is iets wat ik nog niet in mijn make-up stash had zitten. Een mooie mix van oranje en rood. De finish zit tussen satin en matte in, een dikke like voor mij!

IMG_6300

Ik ben zeker en vast te spreken over deze Bobbi Brown Art Stick. Dit is natuurlijk een #treatyoself item, mààr ik vind wel dat je waar krijgt voor je geld! Met deze art stick kan je aardig wat maandjes voort, het is een multifunctioneel product én er zit een slijper bij. Deze lipkleur kan je altijd en overal dragen. In de zomer is het een vrolijk kleurtje en in de herfst is deze kleur nu helemaal in!

Heb jij al een Bobbi Brown Art Stick in je stash? Wat vind jij van oranjerode kleuren? Let me know!

12055203_604110236397132_1859173323_o

10 gedachten over “Bobbi Brown Art Stick

  1. Ik heb nog nooit wat van Bobbi Brown gebeurd, maar samen met een shimmer brick staat zo’n art stick nog wel op mijn wishlist! 🙂 Ik ben alleen zelf niet zo voor rood, jou staat hij dan weer wel geweldig! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s