Eerste vlog! | 24 uur in Londen ♡

Vandaag staat mijn eerste vlog voor jullie klaar! *zenuwachtig gegiechel* Ik ging met mijn klas van Engels 2 daagjes naar Londen en ik besloot om jullie mee te nemen. Met awkward vlogging moments en photobombing als resultaat. Op mijn instagram kan je nog andere leuke foto’s vinden die ik in Londen nam.

Oh ja, ik ben zeker van plan om in de toekomst meer van dit soort video’s te gaan maken. Als jullie dat leuk lijkt, doe dan zeker een duimpje omhoog & abonneer! xoxo

6 gedachten over “Eerste vlog! | 24 uur in Londen ♡

    1. Goh, we zaten in een hostel dat wat verder van het centrum lag, maar ook niet té ver. In de vlog laat ik het logo zien dat op de kussens stond die in onze kamer lagen en dat is ook de naam van de jeugdherberg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s