Mini-shoplog! |Primark, Zara, Kruidvat (+ Try-on!)

Hi iedereen, vandaag staat er een shoplog voor jullie klaar! Ik ging samen met mijn kleine zus naar Brussel waar we enkele items kochten voor haar en ook enkele spulletjes voor mij voor mijn aankomende ‘mini-citytrip’ naar Londen en Parijs. Vandaar dat zij mijn ‘assistente’ is in deze video. Laat zeker in de comments achter wat jouw favoriete item is uit de shoplog en of jij soms aanraders/must-sees hebt voor in Londen of Parijs!

Vergeet ook geen duimpje omhoog te doen & je te abonneren op mijn kanaal! xoxo

2 gedachten over “Mini-shoplog! |Primark, Zara, Kruidvat (+ Try-on!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s