Matt’ador

Ja hoor, het is weer een rode lipstick! *hoera* Matt’ador van Catrice stond al een tijdje op m’n wishlist. Toen ik nog eens rondliep bij Kruidvat ging deze huppakee direct mee naar de kassa. Ik liet hem onlangs in mijn herfst shoplog laten zien én ik had jullie een review beloofd. So here it is!

IMG_6286

IMG_6295 IMG_6299 IMG_6290 IMG_6287

Ik spot in deze kleur een tikje oranje, een vleugje koraal en een heleboel rood natuurlijk. 😉

IMG_6363

Deze lipstick brengt heerlijk smooth aan. Allesbehalve stroef! Zoals je wel al kon raden door het lezen van de naam, heeft deze lipstick een matte finish. We all love a good matte finish! Deze vind ik helemaal goed, want het is niet té matte. Qua houdbaarheid blijft deze ‘red shade’ een 3 uurtjes zitten. Ik zou deze lipstick wel in mijn handtas poppen als je een hele dag op de baan bent, dan kan je’m na je lunch even bijwerken.

IMG_6293

Catrice Ultimate Colour Lipstick – 350 Matt’ador €3.99

(Je kan Catrice vinden bij o.a. Kruidvat en op hun webshop.)

Het eerste pluspunt aan deze lipstick is natuurlijk de prijs. Daar kan je moeilijk om heen! Ten tweede vind ik dit een bijzonder kleurtje. Als je het nog niet doorhad, ben ik een enorm grote fan van rode lipstick (dat is bij deze nog maar eens bewezen), maar een tint zoals deze had ik nog niet in mijn collectie. Er zit net dat ene verschil in wat deze anders maakt dan de andere.

12055203_604110236397132_1859173323_o

4 gedachten over “Matt’ador

  1. Wat een mooie review 😍 zelf zou ik nooit rood dragen (omdat het me niet staat) maar bij jou staat het echt prachtig 💕✨👌🏻

  2. Heel mooi! Ik heb zelf ook een Catrice lipstick, maar die geeft continu af op mijn tanden (terwijl ik dat bij mijn andere lipsticks NOOIT heb). Heb jij dat bij deze ook, of is dat beter bij hun matte lipsticks?

    1. Hi Axelle, matte lipsticks blijven sowieso beter zitten, maar er bestaat een trucje voor om de overtollige lipstick weg te halen die wel eens op je tanden terecht zou kunnen komen! Je brengt eerst je lipstick aan en daarna doe je je mond open, je steekt je vinger in je mond, dan sluit je weer je mond en trek je je vinger naar buiten. Klinkt ontzettend raar om het zo uit te leggen! :p Maar het werkt wel! xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s