Shoplog Herfst 2015!

Hi Ladies, het is weer een hele tijd dat jullie nog iets van mij gehoord hebben. Eerst was ik twee weekjes weg naar la douce france en daarna had ik eerlijk gezegd even een break van alles nodig. But I’m Back! Vandaag staat er een shoplog voor jullie klaar met een heleboel leuke items voor de herfst/winter die eraan komt. Oh ja, zet de video gerust in HD, zo heb je beter beeldkwaliteit. Enjoy! xoxo

(PS: Laat zeker weten wat je favoriete item is, doe een duimpje omhoog & abonneer! 😀 )

8 gedachten over “Shoplog Herfst 2015!

  1. super mooie items! En je staat er ook heel erg mooi mee^^ Ik vroeg me af of je soms eens een roomtour kunt doen aangezien je achtergrond er wel leuk uitziet. xx

    1. een room tour zal er ooit eens aankomen, maar nog niet direct want het ziet er nog niet uit zoals ik zou willen, een room tour staat zeker op mijn to do-lijstje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s